Ebben a cikkben a hét tíz legjobb akciós termékét találhatja meg különböző magyar szupermarketekből. Ha kedvező árú vásárlásokat keres, ezek az ajánlatok mindenképpen megérik a figyelmet. A válogatás alapvető élelmiszereket tartalmaz, mint például tojás, hús, tejtermékek, valamint népszerű italok és gyümölcsök. Ezek a szezonális ajánlatok kiváló lehetőséget nyújtanak a hétvégi bevásárláshoz vagy a hét közbeni étkezésekhez. Tekintse meg válogatásunkat, és készüljön fel az előnyös vásárlásokra szeptember 26-tól, csütörtöktől.

1. Tojás méret M – akciós a PENNY-ben ➤ 519 Ft / 10 db

A tojás elengedhetetlen része a reggelinek vagy a gyors vacsorának. Ezen a héten a Pennyben tízes kiszerelésű, közepes méretű tojásokat vásárolhat meg kedvező áron, ideális főzéshez vagy sütéshez.

Tojás akció

2. Csirkemell-sonka PIKOK – akcióban a Lidlben ➤ 299 Ft / 100 g

Ízletes és egészséges alternatíva a hagyományos sonkához. A csirkemell-sonka kiváló fehérjeforrás, tökéletes szendvicsekhez vagy salátákhoz. Most kedvezményesen kapható a Lidlben.

sonka akció

3. Friss sertéslapocka – kedvezményesen a Tescóban ➤ 1479 Ft / kg

A sertéshús szerelmesei számára most friss sertéslapocka található akcióban a Tescoban. Kiválóan alkalmas pároláshoz, sütéshez vagy grillezéshez, ez a húsdarab remek alapja ízletes főételeknek.

sertéslapocka akció

4. Kávé Segafredo – most kedvezményes a Sparban ➤ 4 999 Ft / 1 kg

Szüksége van egy kis energiára reggelente? A Segafredo kávé erős ízéről és kiváló minőségéről híres. Jelenleg a Sparban 1 kg-os kiszerelésben kedvezményesen vásárolható meg.

kávé akció

5. Friss marhacomb – kedvező ajánlat az Aldiban ➤ 2 289 Ft / 500 g tálca

A marhahús nagyszerű választás egészséges és ízletes ételekhez. Az Aldiban most remek áron szerezhet be friss marhacombot, 500 g-os kiszerelésben, amely tökéletes választás gyors és fehérjedús fogásokhoz.

marhacomb akció

6. Tej – kiváló ár a Tescoban ➤ 269 Ft / 1 l

A tej mindennapi része a reggelinek, akár kávéhoz, müzlihez, vagy csak önmagában fogyasztva. A Tescoban most rendkívül kedvező áron vásárolhat 1 liter tejet.

7. Vaj – kedvező árban a Sparban ➤ 1 079 Ft / 200 g

A vaj nélkülözhetetlen hozzávaló számos recepthez. Most remek áron juthat hozzá 200 g-os kiszerelésű vajhoz a Sparban, ideális sütéshez, főzéshez vagy kenyérre kenve.

8. Edámi sajt – akcióban a Lidlben ➤ 559 Ft / 250 g (09.29. vasárnapig)

Az edámi sajt népszerű finom íze és sokoldalú felhasználhatósága miatt. A Lidlben ezen a héten 250 g-os kiszerelésben vásárolhatja meg kedvezményes áron, az ajánlat vasárnapig, szeptember 29-ig érvényes.

sajt akció

9. Banán – kiváló ár a PENNY-ben ➤ 369 Ft / kg

A banán remek energia- és vitaminforrás. Most a Pennyben kedvező áron vásárolhat banánt, amely tökéletes választás gyors nassoláshoz vagy akár turmixokhoz.

banán akció

10. Sör – akciós az Aldiban ➤ 299 Ft / 500 ml

Ha egy kellemes, frissítő italra vágyik a nap végén, most az Aldiban kedvezményesen vásárolhat 500 ml-es sört. Ideális választás egy baráti összejövetelhez vagy pihenéshez.

sör akció

Ez a cikk áttekintést nyújtott a 2024. szeptember 23. és 29. közötti legjobb akciókról, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a vásárlásaiból.

Tekintse meg az alábbi táblázatot, amelyben minden terméket, árat és az akcióban résztvevő szupermarketet megtalálhat.

TermékÁrSzupermarket
Tojás méret M519 Ft / 10 dbPENNY
Csirkemell-sonka PIKOK299 Ft / 100 gLIDL
Friss sertéslapocka1479 Ft / kgTESCO
Kávé Segafredo4 999 Ft / 1 kgSPAR
Friss marhacomb2 289 Ft / 500 gALDI
Tej299 Ft / 1 lTESCO
Vaj719 Ft / 200 gSPAR
Edámi sajt559 Ft / 250 gLIDL
Banán369 Ft / kgPENNY
Sör299 Ft / 500 mlALDI

Ezek a heti akciók nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy spóroljon a mindennapi bevásárlások során, és biztosítsa a minőségi élelmiszereket az otthoni étkezésekhez. Használja ki ezeket az ajánlatokat, hogy pénzt takarítson meg, és okosan vásároljon! 

A promóciós szórólapok teljes kínálatát látogassa meg a hipermarketek részt.

TOP akciók a magyar szupermarketekből a 2024. szeptember 23. – 29. hétre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Post navigation